öronsvett

Hej Jonas heter jag och jag vill vara anonym, det är så att jag funderar på att säga upp detta!!! Haha skönaste klippet på länge om man vill skratta på andras bekostnad^^

Har tråkigt så jag funderar på att slå sönder min förbannade dator som har vridigt till sig ordentligt, blir arg när teknik inte fungerar som jag vill! Annars är det bra med mig, ska ta en runda med kudden snart tror jag, han kommer lätt däcka mig på första eller andra omgången....nu jävlar ska jag kriga!!

Hejs svejs hatar dejs!

Vertikalt leende

Hatar alla som bloggar, vad lever dom för liv egentligen...whops här sitter jag och gör det, hatar mig själv oxå visst *fniss*. På tal om "fniss" är inte det ett av världshistoriens fulaste ord eller nått? Skriver det ÄNDAST för att det är så förskräckligt jävla fult och 2009.

Idag så har jag hunnit med mycket måste jag säga:
Först vaknade jag upp med alla täcken, kuddar och skit UTANFÖR sängen vilket var ganska så härligt (kan ju undra vad jag drömde för galen dröm), sen med många om och men gick jag upp och åt en stadig frukost som bestod utav ägg, mörkt bröd med keso och skinka och ett stort glas mjölk.

Mission 2 blev till att handla lite mat och nödvändigheter.

Efter det och massa annat snusk så drog jag till gymmet för ett Ouredigt pass.
Nu så ska jag ta en dubbel proteindrink och allt annat skit och sen laga mat och softa resten av denna dag.

Så ni som läser detta, gör mig glad och slicka på toalettringen fyra varv!
Ciao

kallekuttamackamedostochbacon!

"Du uppdaterar ju aldrig" bla, bla och bla, jag vet att ni hatar mig och jag hatar er så ni vet det!
Så, är ni nöjda små kattungar nu eller? jag uppdaterar så lite jag bara vill ska ni veta....sådär nu har jag fått ur mig lite av dagens aggressioner och hoppas ni tar åt er en del av det^^,

Ja vad har hänt idag? Inte ett skit ska jag tala om för er, har glidit som vanligt och så, sen efter det  åt jag glass.

Nyss kom jag hem efter gymmet och mitt onsdagsrövpass som jag hade "råkat" skjuta upp tills idag (och för er idioter som inte vet vad det är för dag idag så är det torsdag) nu kan till och med mina damtussar fatta vilken tragedi jag varit med om:O Nä slut på det nu, jävla skönt pass måste jag säga och efter det så solade jag en skvätt....
När jag låg där och badade i farligt canserframkallande UV strålar så kom jag att tänka på att jävlar vad många fina rumpor jag sätt idag, jag förstår inte riktigt vart dom har gömt sig under denna vargavinter bara? MER RUMPA ÅT FOLKET! Om det är någon tjej där ute som känner att hon har en fin rumpa så är hon varmt välkommen att kontakta mig så kan vi ta en fika eller bara ligga lite...:)

Nu ska jag snart äta och sen så ska jag nog dricka lite vatten oxå, jävlar så intressanta saker man kan skriva om.

Hoppas jag ser några tjocka barn imorn så man kan skratta lite, ha det bra eller nått HEJ!

stönsångskör

var ett tag sen man var inne på den här skiten, tycker inte heller det blev dax för det nu, men med en jävla press och en del tjat från främmande djur så kände jag mig manad till att lägga upp en kort och jävligt blond text igen.

Så var det men saken och miljonär är man inte än heller...Idag fick jag ett eget kontor i alla fall och det känns förbannat maskulint måste jag säga, typ som att vakna med ett redigt morgonstånd nu på vårkanten;)

Drastiskt vidare till dessa världsomvändande saker som jag har i mitt runda och självkritiska huvud, vår är dagens ord....satan så skönt att slippa alla dessa isbjörnar som springer och knackar på min dörr nu ett tag måste jag säga, men det goda drar med sig en del dåligt oxå för den delen viket gör att man kommer in på vad som är negativt med våren te.x mygghelveten, getingar och konstiga fyllor, men man får ta det med en nypa bränd tidning, bara man slipper kylan ett tag framöver nu!!!

På tal om kyla föresten, träningen börjar bli som ett slaggs beroende igen vilket gillas starkt, inte längre jobbigt att gå upp tidigt och fnittra ner till gymmet och samla sina tankar lite grann (vilket kan behövas när tankarna springer omkring som fjortisar runt en skumkanon)

nä nu får det fan ta och räcka med alla smarta saker jag har att komma med och istället bunkra in mig i ett täcke och kriga lite med kudden!!
Sov sött (menar det inte) och vakna blött (menar det)

RSS 2.0