FUUUUUUUUUUUUULT


Okej först och främts vill jag säga att jag inte har "ritat" den här skiten...Men emelie the butcher har denna typen av humor, vilket är lite långsökt, fast ganska kul om man skulle se hennes ansiktsuttryck samtidigt som hon är skiiiit stolt över att ha kunnat åstadkomma något finurligt för en gångs skull...tror hon brände två av de få hjärnceller hon hade kvar när hon utvecklade konceptet med att ett vanligt vägg uttag ser ut som gristrynen...men i alla fall, idag hissar jag The butcher from the skogen..

tack hej

Konnichiwa/Oyasuminasai

Måndags var det kul att gå loss lite @my place, drack ett par pichedos och hmm, ja vad gjorde vi egentligen? Typ inget, firade att norsken kom tillbax från de döda och försökte få in de gamla måndagsklubben känslorna i kroppen, ni vet sådär taggad som fan och sugen på massa hämskheter som kan hända när sinnet inte är fullt komplett;) Jo annars hände det massa coola saker som satte men för resten av livet oxå förstås, resultat=ont i benet. Tack så mycket "Emelie the butcher" och ett stort brunt finger till Karl som var helt sig själv, hatisk och allmänt offpist.

Snart så kommer den där jävla norrbaggen igen och han har med sig ett riktigt drägg som jag måste slänga en kapsyl på, får väl se hur denna kväll/natt/morgon slutar...jävla jobbigt att jobba imorn måste jag säga, men det heter ju inte jobb bara för det är ett coolt namn heller för den delen PUNKT


Varning: en och annan hjärncell kan dunsta bort, men funktion går FÖRE varningstexter


Djuriskt

just det, natten till idag var händelserik kom jag på nu;) Satt här och såg på någon b-rulle med gud vad vet jag, och helt plötsligt hör jag ett jävligt bekant ljud från någonstansxD hahah jag kan fan sätta pengar på att det var någon som var Hmm lite väl högljud i sänghalmen...Och klart som faan brister jag i totalt okontrolerbart skratt typ som han i Austin Powers ni vet han Dr evil (mohahah) det varade dock inte mer än 30 sekunder så det var nog lyckat, men jävlar så kul...Lättroad.com

Men nu ska jag sova eller nått, ska upp tidigt till den "tuffa" vardagen imorn.
nu blir det Ctrl+F4 hej

boom goes the dynamite!

Ett av livets små glädjeämnen är att vakna och inse att man inte blivit yxmördad den här natten heller, så det känns väldigt tryggt. Trots allt så börjar den mörka delen av året nu och nästa helg är det yxmördarnas julafton, halloween.
Mycket som kommer hända den helgen, om jag kan tolka de små spasmiska rycken i stortån rätt...

Fredag hoppas jag på borghamn och lördag är lite suddigt än, men va fan...man ska inte planera allt här i livet=) förstår inte riktigt hur vissa kan planera sitt "liv" typ 10 år framåt i tiden...nä, jag är nog mer av en impulsmänniska, ah förutom när det gäller såna saker som man verkligen måste planera in och skriva i sin hajtandsfärgade filofax förstås.

Nä nu får jag lägga av, börjar få mogigrafi här!

REN OCH SKÄR GLÄDJE

Är det bara jag, eller är inte skadeglädje typ den ultimata glädjen? Se värsta hårdingen som är ute o går, sen halkar den fan på blöta löv, VEM kan hålla sig för skratt?! haha inte jag...jag vet att det inte är snällt, men va fan det är sjukt kul att skratta på andras bekostnad (eller min egen) skrattar åt mig själv när jag typ slår i tåhelvetet liksom, ser det framför mig hur idiotiskt kul det ser ut...ÄLSKAR se filmer när någon typ slår sig på ett kul sätt, trillar av cykleln, hoppar igenom tak, se när en dålig förlorare FÖRLORA eller dylikt. Det hoppas jag inte att jag är ensam om?





BUSTED

Det här är för er alla där ute som har hört dåliga ursäkter av era partners tex "orkar inte nu, har ont i huvudet"

Sex botar huvudvärk effektivt. Det kan ta bort spänningen i huvudet som trycker mot blodkärlen och skapar värk.



sugen på piraten!

Every normal man must be temted at times to spit upon his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats...

Jo tack, ibland skulle man vilja vara en riktig jävla sjö-röv-are...Tänk er själva att segla bland de sjutioelva haven, känna vinden i håret och krutdoften i kläderna liksom bara plundra och sprida ens namn här i världen...sen förstås ha en sån där tuff krok som hand:O Sen segla in i en orkan då och då, fast det har jag gjort förr...skulle sett när jag och min morbror var ute på tåkern med våran roddbåt, DET var manligt ska jag tala om för er...minst fyra meter höga vågor, regn, blåst och då ska vi inte tala om sjömonstrena som försökte äta upp oss:O Jävla konstigt att mina föräldrar inte tror på mig när jag förklarar hur det verkligen var?:S Och nu finns det oxå lagar som är emot pirater, dålig stil regeringen...vad ska man ha för nöje nu då?!?!

Äsch, är nog ingen ide att jag blir en pirat när jag tänker efter, fast leva rövare kan jag nog iallafall^^


Haha undrar om det här är seriöst? inte fan kan man få det så pass om bakfoten...Eller?

FREDENS DAG

aha, nu var det fredag igen=) Jävligt härligt med helg...fast denna helg blir nog inte så värst kul, trodde man skulle få den här eftertraktade lönen alla talade om i början av veckan...men tro fan att det inte blev något för mig:O Hade visst blivit nått muckel mc duckel där så en annan får det helvetet på måndag!! Kan vara bra, men det kan oxå vara dubbeltuppdåligt...nackdelen är att man inte har en krona kvar på kontot, så man får helt enkelt äta luft och dricka vatten ett par dagar...det poisitiva med det hela är ju att jag slipper bränna allt på krogen^^ (fast farsan vill att jag ska bli råkanon verkar det som, "sätter in 1k till dig så du har råd med lite flytande föda grabben") guuh så omtänksamt av dig farsan=)

Fast man kan ju helt enkelt improvisera:

Fyll ett STORT glas med helt vanligt H2O (vatten), sen tänk högt att det är en stor stark rackare och ta hela skiten...mums, kan funka? antar att det är så de små 14 åriga flickorna gör som springer runt i sina rosa trikåer på "stan" och snubblar på sina egna fötter, innan de inser att det var en helt vanlig avslagen cola det var dom drack på den där "värsta festen" som bestod av fyra finniga pojkar och de själva då...:P

Obs!! det känns fel, det smakar fel och det är nog fel...inget jag rekomenderar

what the fuck will tomorrow bring me?

Ett litet vackert ord på tre bokstäver?..HAT...jävlar vad jag känner mig hatisk idag (hat kan oxå definieras som sjukdomen karlus forsenius) men i alla fall, dagen börjar med att väckarklockan ringer allt för tidigt än vad jag ville och hade planerat i min smörgåsgurksfärgade  filofax. Resultatet av det blev att man vinglade omkring här som en berusad lastbilschaffis och gjorde massa konstiga, släpande och mycket farsinerande läten. Bättre blev det ju inte av att man slår i stortån i toalettstolen (fråga inte hur fasiken det gick till) känns som en sån där omöjlig sak som bara jag kan lyckas med i ett nyvaket skede...

Blir dagen bättre med att det är skitväder ute må tro? tror att svaret är det mest negativa av alternativen ja/nej:P Jobbet sög oxå så klart idag, jag ville bara gräva en liten gropp som jag kunde gömma mig i och kasta små silverfiskar på förbipasserande syndare, så tummen upp på denna harmonifyllda dag. Fast nu börjar jag se ljuset i andra änden på den mörka tunneln och där står jesus och frågar efter vägen till lustgården...? skall nog bikta mig snart, skulle behöva erkänna vissa synder man begått under dagen...gång mot röd gubbe, stressat att gå upp (borde vara ett grovt brott) snegla vackert mot en polisbil, tänkt för mycket på hur en banan känner sig i skalet m.m

Fast får se det från den ljusa sidan, det är snart helg

sarru?

Under helgen har flera personer påpekat att jag är döv (surditas)? Say what..Huh...? fattar inget, är ett frågetecken ett stort fail liksom...tex dom här meningarna:
Vi vet vad ni ska ha på er på peace and love nästa år!  SVAR: imorgon? slående likt, eller...?
Eller denna fina fråga kanske:
Har du inte spotify? Svar: Monkeybike? [email protected]
Vem har två tummar och skiter i det? Jo JAG!

Jag resonerar så att "man hör vad man vill" gott folk+ jag är döv, du är ful...ligga? OBS!! FUNKAR INTE

flyger på små rosa moln

Nä nu jävlar har jag blivit oskuld på nytt, fallit i kärlek och dunkat huvudet i väggen för många gånger. Ungefär som ett litet barn som precis lärt sig säga ett skymford...jag har inte fallit för någon, så var lugna mina små kanontofflor. Däremot har jag seriöst fallit för ett ställe...och om det är så det sista jag gör så ska jag fan dra dit senare i år.

Stället som jag yrar om heter inte mindre än Serre Chevalier som ligger vid bergskedjan alperna (i champagnens hemland), dit jag ska bege mig med några riktigt c-vitamin besatta cro magnoner. Blir smått ledsen i ögat om det skiter sig som allt annat crap här i livet...

Rätt folk, brädåkande och konstigt språk, kan det bli bättre?!

urslö

ZzzZ...fy fan, idag var en sån där skön morgon när man verkligen inte behövde gå upp eller känna något ansvarstagande^^ det gillar vi soffpotatisar. Annars då? jo det är lugnt, har varit på dubbeldejt med john blund och fröken ur...var ett jävla munhugg mellan dessa parter dock, men det är kul ioförsig.

Hade tänkt att dra mig lite till nu och bara vänta på att få snooza, det som är mitt allra främsta intresse på söndagar. Fast snart kommer dom DÄR uuuuuh...nu blev allt jobbigt, jag ska bli kidnappad kl 3 av ett par knepiga typer.

Föresten min kväll igår blev räddad av roomraiders gänget som kom hit och käkade oliver och äckelgodis O_o såg på en film med olika skadedjur som illrar och hamstrar (G-force) där vissa av oss fastnade i en scene där en liten hamster gör en förbannat rolig min, ser typ ut som han sätter en pellets i halsen samtidigt som han avnjuter att klia sig i örat...


usch & hej

kastrerad jordekorre

Jag är förbannat glad trots att jag har det jävligt tråkigt, det finns vissa, huum saker som gör ens tillvaro sådär fartfylld fast man sitter still med ena handen i brallan.

Nu får man se vad kvällen bjuder på för fasansfulla aktiviteter, kan ju alltid hoppas att det dycker upp någon djurrättsaktivist som man kan kasta en sträng blick på och sedan när han/hon/det vänder sig om, när den mött faran i brunögat så kan man ju göra som de tuffa killarna i nian, ni vet skicka fingret och göra någon vidrig grimasch...det skulle väl göra denna kväll till en höjdarkväll, eller så blir det väl att spela fickpingis och se någon urusel film:D

WEhoO



Korvrally

Ja det vore en ny sport det, korvrally.  Kan ju danskarna ha pölserally och tyskjävlarna bratwurstrally...va fan det är inte så konstigt, det finns ju krabbrally då man kan tjäna pengar/öl på att ha den snabbaste krabban så varför inte då korvrally? Men den planen kanske behävs finslipas lite..

Fan fick se lite onödigt bra vetande idag föresten när man satt här och tittade igenom hela google, visste ni att den elektriska stolen uppfanns av en tandläkare!!:O Man blir ju dock inte förvånad, för er som redan är rädda för tandexorcisten så skall ni nog passa er lite mer när ni sätter er i den där osköna jävla stolen och ska få er käft dissekerad av mannen i vitt...Det var det ja, nu har jag fullt upp, verkligen stressad med att inte göra någonting så måste rusa...

Hasta luego

suger till i tarmen

Snart så ska jag dra en sväng och besöka sjukhuset och kolla min arma mage som har varit minst sagt defekt idag...hoppas jag får lite häftiga tabletter som man bli härlig i skallen av, men de chanserna är ju tråkigt små, men jag kan ju i alla fall gå och pilla på alla häftiga prylar dom har där inne tex Lustgas, hjärnröntgen maskinerna och kanske få mina vitala delar ingipsade om jag har tur^^ Man får hålla tummarna för det bästa...sen finns det ju kanske snygga sjuksköterskor man kan träffa på:O Skulle vara coolt om det var blindtarmen eller något, få ett tufft ärr så man kan säga till kompisarna att man blivit knivhuggen eller något annat häftigt...shit vad tankespridd jag känner mig

Alla dagar skall vara ett äventyr och denna dag är inget undantag i alla fall.

c ya!!

Varför bry sig?

haha jo varför i %"/&#)=  bryr man sig för över huvud taget? Fan jag orkar inte vara seriös med något känns det som, och det gör livet till en mycket bättre plats...om man inte tar livet så värst seriöst och gör det hela till en stor lek, tar dagen som den kommer helt enkelt så flyter det på så mycket bättre måste jag säga. För er som inte har fått arslet ur eran trånga lilla vagn är det till att rekomendera starkt, slå nu huvudet i bordet 16 gånger och ät en tårta utan att använda några verktyg som era händer eller dylikt så får ni er ett gott skratt eller i alla fall den som är med er...nu ska jag se fotboll och pilla navel ludd som är en riktig rolig sak att göra om man är oseriös.

HEJ PÅ ER!!

visste ni föresten att det är fysiskt omöjligt för dig att slicka sin egen armbåge??
Jag avundas er som verkligen försöker;)

Gosphel kråkan

Satt här i mina djupaste tankar, helt inne i den nya harry flummer filmen då jag blir störd av en kråka, skata, pappegoja eller vad det nu än var för odjur...den satt och skrek med full hals utanför mitt fönster och det lät som den jämrade sig över att hans partner precis hade dumpat den lilla stackaren...de kväkande små stönen lät faktiskt i ett tränat öra why, whyy, WHYY...med en stegrande ton i b-moll. Som den gentleman jag är, lät jag han sitta kvar där ett tag då jag trode att fanskapet skulle ge sig iväg efter sin partner (som borde vara det naturliga att göra) men tro fan att han sitter kvar där 4 min, då tyckte jag det var nog med det hela, jag reser mig i all hast som mer skulle liknas som carl alfred på crack, men i alla fall (tappade tråden där) springer jag till fönstret och ber han snällt hålla käften i ett spartansk krigswråål...this is spaa... nä HÅLL KÄFTEN mer.

Jag har aldrig sett en fågel accelerera så jädrans fort asså, men han lämnade oxå en sovenir det lilla grodynglet, som jag verkligen hoppas kommer regna bort, annars får jag väl ringa anticimex eller någon annan tuff bokstavskombination i telefonkatalogen.

Nä nu får det vara nog för idag, förstår om det suger att läsa om mina små bekymmer här i livet, but that's the way it is helt enkelt.

Dunk i kudden hej!

Miserabel visionär

Tjejer, det är ett eget folk för sig de små djuren, de kan vara söta,  JÄVLIGT attraktiva och snälla...hela baletten där på samma gång, MEN innerst inne döljer sig ett litet monster som bara vill jävlas och få oss män att må som en uppstoppad pudel dränkt i crème fraîche eller något annat kladd...Fast hur jävliga och cp ni än må vara ibland så klarar vi oss inte utan er, tack för att ni finns där för oss alla!!






Föresten har jag sagt att jag inte har några större krav på tjejer? Liksom bara dom är snygga, kan städa, laga mat, torka golv, tvätta kläder, you know what, ha kul, framåtriktad, bra personlighet, målmedveten, fin rumpa, göra mig glad i mina suraste stunder, massera mig, byta glödlampa, laga bilen, byta däck, springa 100 m på mindre än 4 sek, virussöka sin dator, ladda ner filmer, komma med förslag om roliga aktiviteter, mata guldfiskar...har jag glömt något nu? Hmm juste, och att dom inte väcker mig mitt i natten och ber om ett glas vatten...passar du in på denna beskrivning? kontakta då kundservice för att hämta ditt pris som är en låda nötter^^

Over and out








Hål i väggen?

Skulle gärna velat veta om jag har garanti på tvn asså...skrek och spottade ner hela skärmen i hettans lust, var förskräckligt nära på att slänga ut fanskapet genom fönstret, slita av mig kläderna och krossa en spegel när vi FICK ett fucking mål och då var "den ute" sug av mig att den "var ute", blir så frustrerad i ändtarmen när sånt händer...jävla skit asså!! Hela dagen förstörd bara för det. kommer vara som ett åskmoln nu hela kvällen, men som tur är så finns ett nytt heroes avsnitt att lugna nerverna till...

Grattis till Damn-mark i alla fall för erat jävla flyt och mutad domare, usch usch USCH

Nä nu ska jag ta en kalldusch och en stor kopp trögflytande, svart eller gulbrun vätska som erhålls genom torrdestilation av organiska material, Tjära mums så gott.



fiskefrälst gåslugg

Vågar fan inte kolla mitt konto efter gårdagen, tror det inte finns så många kulor kvar där nu asså...det var inte så bra för min del, fast man lever ju bara en gång och då ska man leva vääl.

Sen föresten kom jag på idag att jag är en utomjording (kläcktes ur ett ägg) när jag kläcktes så var jag en larv sort off, ingen visste hur de skulle mata mig, så till 5 års ålder fick jag all min näring rektalt...
Fast det jag sa nu är ju ren bullshit förstås, antar att jag föddes som alla andra, typ i en igloo eller något sånt häftigt ställe...fast det är ju oxå fel...men man kan ju undra, jag kommer inte ihåg hur faan jag föddes och glad är jag för det, men en sak vet jag...jag var snabbast, smartast och den mest finurliga av alla miljontals som jag tävlade mot, i'm a born winner.

Nu har hjärnkontoret brunnit upp eller något, kanske skurit, eller om jag ska vara helt ärlig så orkar jag inte skriva mer, har musarm, fyrkantig blick och CS fingrar...ska börja tagga inför matchen mellan Sverige och de som pratar lustigtt nu istället.

I BE BACK

korvstroganoff

Saker Som Är Svåra Att Säga När Du Är Full:

Oöverträffat
Innovativt
Preliminärt
Kvastskaft
Diskussion

Saker Som Är VÄLDIGT Svåra Att Säga När Du Är Full:

Specificitet
Cogito ergo sum
Brittiskt
Konstitution
Passiv-aggressiv Störning
Substantiera
Tillvägagångssätt

Saker Som Är I Stort Sett Omöjliga Att Säga När Du Är Full:

Tack, men jag vill inte ha ligga.
Nix, ingen mer sprit för min del.
Ledsen, men du är inte riktigt min typ.
Godkväll, konstapeln, är det inte en underbar kväll?
Åh, jag kan inte -ingen vill höra mig sjunga!

hiss eller piss/diss

HISS
Ser ut som man vann detta blöggkrig mot Karl Försen (http://allahatarkarl.blogg.se/) för nu har han skrivit massa bra skit på hans blogg som värmer mitt frusna hjärta, fast hans blogg har en egen changer, charm och attityd som gör att man vill dränka sig så är det faktiskt rolig läsning, så idag hissar jag denna unga parvel.


Karl gillar katter, så denna bild och odjuren på den är tillägnad till dig

Piss
Idag pissar jag på toaletten, men det var fruktansvärt kallt och en aning för tidigt för det eländet så piss på den.

För övrigt så är jag hungrig (igen) så funderar då just på att se på Tv, så diss på magen som knorrar högljutt som en gråsäl som attackeras av en elefant.

Jag vill dessutom dissa Ipred lagen som är ett skit tillskott i lagboken.


jag skulle dö av skratt om jag såg någon göra detta föresten, ser så sjukt ut bara, kanske gett han en fem krona oxå så han kan gå in på en riktig toalett och sova, skita och dricka vatten.

Med en hastig vink önskar jag alla en god morgon




Skoptofilt bredband!

Usch så arg man kan bli när ens bredband som man betalar dyra pengar för buggar ihop totallt i flera dagar och kundservice har inte en aning om vad felet är. Sånt här grums kan förstöra en hel dag, speciellt om man är bakis och vill beställa en internetpizza:O

Afterworken blev hård igår, massa fina, stora starka, vattniga och härliga öl...sen sniffa hallonshots oxå så klart.

Ikväll blir det tagga aine futtball och konsumera mera alkohol, när Sverige daskar Danskarna så kommer jag stå givakt och sjunga nationalsången.


mycket med det hela

Sitter här och förbereder mig för ännu en hård dag av jobb, slit och en massa konstigheter...ser en get som ser fundersam ut och ett mumintroll som glor koncentrerat på sina stövlar, snart kommer the boss och då är det dax igen:/

hejssvejs


Idiotfakta

Det tredje längsta ordet i världen är: llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch" som betyder "Sankta Marias kyrka, i en sänka med vita hasselbuskar, nära till en stridande strömvirvel och Sankt Tysilios kyrka och till en röd grotta", fast ihopslaget då. Bra partytrick eller bara ett Redundant och Inopportunant ord som man har kommit på av ren jävla illvilja, fråga den som vet, jävligt korkat enligt mig.

föresten visste ni att sex mer eller mindre är som en skönhetsbehandling för tjejer. När de har sex så producerars
nämligen mer östrogen, vilket är bra både för huden och för håret, så tjejer om ni vill bli fina i håret call me^^

Internet består till 61% av porr...? okej nice

Nu så blev jag hungrig, så ska laga till nått grums, smell ya

Trying is the first step towards failure



Haha vilken fin present, skulle vilja veta hur deras smekmånad såg ut...

Oh oh here we go!!

Som jag sa förut så skulle jag starta krig mot denna inte-lligenta och småpryda pojkflickan Karl som har fått sin snok ihoplappad allt för många gånger under sitt liv, bland annat så var han i bråk med en jävla skylt en gång...måste varit en jävla dryg skylt det där, och nu så gick han gick lite under bältet där måste jag säga...jag må säga att jag blev imponerad av den första pokemonfilmen som ligger mig varmt om hjärtat...och han har rätt i att jag ser ut som king kong när han klättrar upp för empire state building....MEN detta är inte rumba...så vi ska gå in lite mer på detalj på denna kille som heter: Karl, han har supt bort sina 4 hjärnceller han föddes med och det har gjort han till en ganska så tankeflådd 19 åring som kan liknas mest som susan boyle i en manlig tappning utan ett öra för toner what so ever:O

På hans fritid gnäller han faktiskt mest om att han är fattig och hans små fantasikompisar som hoppar upp ur hans pänningpung, han hatar det mesta som inte har med pattar att göra och han är för snål för att köpa ett par skor...jag vill helst inta tala illa om denna kille som faktiskt är en bra och hatad yngling...han är dock ett flockdjur som gillar att trakasera gamla tanter, och sniffa på ett och annat löv han kan hitta med jämna mellanrum, han är typ 2 meter lång och väger 45 kilo och han fantiserar om att bli B-porrskådis i 80 årsklassen...han är en förebild för alla dementa, senila och förstoppade försöksdjur som vandrar fritt i vårat avlånga sverige, han var inte den första spermien fram till målet utan han blev mer puttad av den lilla bråkstaken bakom och i iomed det så ah tyvärr men han är en av de få som inte är född vinnare, han råkade mer snubbla in, och med det som sagt så ska jag sumera det här.

En riktig man som gillar slänga upp fötterna på bordet medans någon annan gör sysslorna som bör göras, han kmr dö en tidig död eftersom det finns många farliga skyltar ute på vägarna.


Jag vet inte, men karl har kanske det speciella tillståndet?

http://allahatarkarl.blogg.se/  han har föresten östergötlans sämsta blogg för tillfället
Med tjernobylbarniska hälsningar Jan



Dagens fakta

Det svenska ordet penis kommer från latin och betydde ursprungligen "svans". Det latinska ordet kan, enligt vissa, härleda från det indo-europeiska pesnis.

Det latinska ordet phallus, som ibland används för att beskriva en penis, har gett upphov till det svenska ordet "fallos", som kan ha samma betydelse.

Precis som med benämningen på många andra kroppsorgan som har sexuella funktioner eller utsöndrar urin eller annan crap, uppfattas ordet penis ofta som skojigt eller humoristiskt ur ett mer barnsligt perspektiv. Det finns därför en mängd slanguttryck för penis, främst det allmänt accepterade snopp (Fniss), liksom balle, men även andra mer vulgära uttryck som kuk, stake, snase, dolme och dase. http://sv.wikipedia.org/wiki/Penis

Men man borde kanske fylla på det här lite mer, för på wikipedia är tråkiga, det finns ju massamer roliga "slang" just för den enögda, tex Schlong, petter niklas, pekpinnen, lilla soldaten, weinern, larry, trollstaven och masso massor därtill men orkar inte köra igenom hela biblioteket i hjärnan med alla fina och bra ord som man plockar fram när man minst anar det.

Låååånga och slaka hälsningar från mig

Fniss

Jag suger på att blögga det vet jag, men om jag fattat det hela rätt med sån här skit så måste man ju starta ett ordentligt bloggkrig...Och det ska jag ta mig faan göra!! Sagt som gjort så ska jag se över vem jag ska hata och kränka med all makt jag har...och vem kommer bli träffad? hihi jag har hittat den perfekta kandidaten att inta tronen som min ärkefiende, det kommer bli som Batman & Jokern, Spindelmannen & Kingpin eller som pippa...ursäkta pippi & och den konstiga apan som terroriserar hennes liv om dagarna...och min ärkefiende ska fan bli denna jävla mupp http://allahatarkarl.blogg.se/  Fast alla redan hatar hans blogg men nu så ska jag få han att bryta sin egen näsa av ren benskörhet, jag ska få han att masturbera i motvind, jag ska få han att hoppa högt varje gång han hör ordet nationalencyklopedin, jag ska Hmm, jag ska...Fan slut på ideer...men hata han ska jag göra i alla fall!!

så Karl Fucking försen du har nu skitit i det blå skåpet, du har odlat din sista potatis, du har ätit din sista konstiga maträtt...du har gått över till the dark side och jag är den goda lilla gröna killen Yoda

Med fientliga ord från oss alla till bara dig!

Trött som ett urladdat batteri

Ja, trött som en liten flicka som nyss ätit en sockervadd...men funderar på att slagga eller se någon sjyst p-rulle
kan ju alltid vara trevligt så här på kvällskvisten, fast först måste jag laga någon vidrig mat tills imorn...kanske ska hyra in någon cool kille som arnold schwarzenegger som kan göra det åt mig...nä skippar nog fan det och tar fäbojäntans falukorv och steker till den med någon kryddig mix av hjortron & curry kanske.

God jävla natt folket och ha våta drömmar nu.

Mannen, myten & fjärrkontrollen


Denna man har verkligen fattat greppet om livets innebörd, han är både snygg, intelligent, har fru och tre underbara ungar...han är vinnare i mina ögon^^ Måste säga att han avspeglar mig något, förutom snyggheten, intelligensen, frun och barnen...jävlar...vi är inte lika någonstans, men han är en bra förebild gott folk(Y)

Dagens funde-ringAR

Är en zebra svart med vita ränder...eller är den vit med svarta ränder?
En alkoholfri öl, borde den få kallas för öl ens? Öl ska man känna av enligt mig...mums öl, skulle vilja testa på en duff beer (sån öl som Homer dricker i the simpsons) Tänk att vara lika smart som den killen btw, jävlar vad jag skulle vara kandidat till Nobelpriset då^^

 

sen så läste jag någonstanns att det finns ett kitt till att träna katter att gå på vanliga toaletten, vad fan kmr nästa gång? Ett kitt till kattfan att lära sig laga mat och diska skulle vara den perfekta uppfinningen isåfall (skulle till och med jag överväga att skaffa en kattrackare)

På tal om uppfinningar föresten en sån klocka som skalman har skulle inte sitta fel, en mat och sovklocka, liksom en klocka för några av de bästa sakerna här i livet som att äta och sova...underbar manick det där.

 

Kommer inte på något att skriva om, hjälp behövs för denna ensamvandrande hjärna att kläcka ett par fina små ideer i egen tolkning.

all makt åt tengil vår beskyddare;)


Lite bilder sen igår


Hmm var på förfest hos dessa, tror bägge bodde där iaf:P


lite halvsleten men det är stek det oxå


Hmm jag har visst sett ett spöke eller två


geten, unknown, pattar och ett krigswrååål, sen hon som ätit en citron^^


munters pöjk


mjao O_o


EGO, btw en jävla mjuk säng var det


Helan & Halvan


härlig tjejja och någon jag inte vet namnet på:O


DEN VÄRSTA BILDEN JAG SETT PÅ LÄNGE!! men den bjuder jag på


lagom bakom flötet här, och där tog typ bilderna slut (fast jag har snott alla från http://rossannaaa.blogg.se/)

Skitnödig

Ja gårdagen vart lyckad trots skitvädret, började med att en dvärg kom hem till mig och tog sönder min ketchupflaska sedan vidare till okända breddgrader i Lkpg yrade som en tupp utan huvud för att hitta dit, men till sist kom vi fram i vilket fall^^ med hjälp av två hönor som oftast är lika borta som jag (bra skit) men iaf kom in där, tog någon dammig drink och pratade högljutt verkade det som eftersom det kom en liten tant och sa till oss att sänka musiken fast det inte var någon musik...kanske hade tant rymt från något häftigt ställe eller något vad vet jag. Sen bar det av efter att tjejerna hade pudrat näsan och fyllt rummet med hårspray till stan och där satt man och blev full helt enkelt...och senare bar det av under jord till Platens men före det ett snabbt besök på Burger fucking king. Och hemvägen var ju lika kul som alltid full som en kastrull och en blond tjatande vakt i hälarna...

Gårdagens WHAT?!: "EN SÅN DÄR SKULLE DU SKAFFA DIG" skrek någon och pekade på en av de jag gick med. Lycka till grabben Shrek fick dock sin Fiona till sist, men det är en animerad film!!

Just det idag vaknade jag skit tidigt med massa roliga känslor i omlopp som törstig, bakfull, stel, snorig, skitnödig, hungrig ahh you name it. Nu blir det slappa till någon dålig film eller träna på mina ninjakunskaper om att sova.

Vissa kanske däckar, men se vem som står jag måste i alla fall...tacka för igår

LÄS EJ!

Varför började du läsa? Såg du inte överskriften? Fattade du den inte? Läs inte denna text!! Stanna här! Läser du fortfarande? Du håller på att slösa bort din värdefulla tid! Det är ett bra ögonblick för dig nu att sluta! Har du inte fattat det? SLUTA LÄS! Nu har du läst halva texten! Du läser än, eller hur?! Du kan inte sluta nu heller?! Kan du? Nej, jag hade rätt, du kunde inte sluta!! Du, va får du ut av detta? Ingenting! Du är hypnotiserad! Nu är det bara några ord kvar. Detta är din sista chans att sluta LÄSA! Men du är för nyfiken för att sluta, eller hur! Jag slår vad om att du kommer att läsa till det sista ordet! Jag sa ju det! Dax för dig att äta popcorn tycker jag

Öltarmen gödd

Nu har jag äntligen knäppt den första stackaren, mumms så gott det var...vidare till Lkpg, träffa folk och bli odräglig som vanligt... In i dimman byebye

BAKGRUNDSIDIOTER



silence, ill kiiiiiiiiill you:O

hahah finns inte så mkt att säga här, bilden talar för sig själv.


Han har nog ingen TIVO hemma


PARTY LIKE A ROCKSTAR!!


Alla vi har varit 13 år, go 4 it dude


Baka ni shinai de yo, tamagotchi, honda KAMPAI!!


KATTEN: kamerakåt hundjävel morrrr


haha de har skiiit kul, ser det ut som^^

ahhhhh vilken min
Detta är som sagt flum-ride och här har vi ett levande exemplar på flummet i riden


Vissa använder trots allt hjärnan när de dricker, snål eller bara smart?


bilder från http://www.sverigessamstasida.se/bakgrundsidioter.php


Bläh

Ett jävla skitväder idag som består av regn och kalla kårar, inget att ha om man är ensam och övergiven som en liten fågel som väntar på sin mamma...vill fan göra något häftigt ikväll eller nu, känns ju jävligt maskulint att sitta här och vänta på att tvätten ska bli klar lixom.

Så om det händer något KUL ikväll så hör av er...annars ringer ni på min dörr och skriker KUKELLIKU och raidar min lägenhet i riktig djungel georges anda vettja, överaskiningar is tha shit liksom

hahah bottennapp av högsta grad


Ingenting?

Det finns inget att skriva om, och just därför ska jag göra ett världsrevolutionerande inlägg om just INGENTING.
ingenting defineras väl bäst som ett tomrum, en total avsaknad av substans och rymd kan oxå defineras som talet 0,
men om det är ingenting hur kom man då på att man skulle döpa något som inte finns till "ingenting", smarta killar dom här som kommer på alla roliga ord, väl genomtänkt killar(Y) på tal om talet 0 så finns det ju ett annat tal några siffror bort:O och det är talet 6...

jävla bra siffra om ni frågar mig=) det högsta man kan få på tärningen, alla goda ting kommer i par och om man tar tre par så blir det 6, runt klockan 6 kommer jag hem från jobbet, 6 laxar var det i laxasken och framförallt så är just 6 en jävla bra uppfinning, så Adam och Eva TACK för att ni bet i det sura äpplet och uppfan den sporten!

Så från ingenting till någonting, det går om man vill, och vill man så kan man, kan man så gör man det och gör man det....då jävlar

Fortsättning av "den nya flugan"

Den där jävla flugan örjan var framme nu i natt oxå! fast denna gång lät han som en hel stråkorkester med ostämta fioler, man blir så trött...att ett så minimalt kreatur kan retas så mycket trode jag fan inte...denna gång så orkade jag inte åtgärda saken förren den rackaren blev allt för närgången och satte sig på min snok under mina vildaste drömmar om färgen vit och distansavtalslagen^^ och denna gång fick jag tag i han efter många om och men och jävlar så platt han blev...fniss

nu med det LILLA problemet ur världen kanske jag kan få min skönhets sömn:O

GAaH!

Pilsner i öltarmen skulle fan inte sitta helt fel idag denna vackra fredag, fast jag känner mig som snorleif eftersom jag är förkyld som en blåmes i antarktis...JOBBIGT dilemma....vara hemma och ruttna eller ut och bli skitfull?
Hmm man kanske ska ta chefens ord på allvar och bunkra in sig, dricka te och se på tv som en gammal tant?

någon som är sugen på ett sagan om ringen marathon?


The king of comedy

http://www.youtube.com/watch?v=LczszF781yI

Den nya flugan

blev smått irriterad på denna flugrackare som låter som en blandning av chewbacca och cannibal corps som flyger  runt som en irriterad saddam hussein under en presskonferans när jag ska sova! Nu i natt hände det här och efter att den surrat omkring i sin ensamhet under allt för lång tid, så fick jag nog skall gudarna veta.

Bevänad med flugsmälla så lade jag mig i bakhåll och väntade in det lilla monstret men tro fan att kärringen hade flugit och gömt sig.

Listig liten jäkel det där tänkte jag och lade mig igen, nu har jag inte sett till Örjan på ett tag (döpte han till örjan) Pga Ö=överdrivet R=rasande och resten kanske ni kan lista ut själva...nästa gång jag ser dig så ska du få din buse!

med påflugna hälsningar Jan McGrath

RSS 2.0