hahaha!!!!

Detta tyckte jag var kul! skrattade så jag tjöt nån kväll här i veckan...

min moster skriver på sin facebook:Köp aldrig en torktumlare som säger till när den är klar etc Man kan bli tokig. Brukar komma ihåg att stänga av den om jag ska lägga *namn* men ibland glömmer man bort det och ibland tänker man "jag satte ju nyss igång den så det dröjer ju innan den är klar" javisst men då ska det pipas för att den behöver tömmas på ...vatten och det jävla pipet slutar ALDRIG pipet för att den är klar slutar åtminstone efter ett tag

Och svaret är från hennes pappa, min morfar blir det då ja:
Här har du ett tips !...
Öppna helvetet och lyssna var fan det piper och klipp av sladdjäveln, så gjorde jag när bilenfan pep för att nyckeln satt i det jävla nyckelhålet.


HAHAHAHA tänk om alla skulle förklara på det sättet, satan vad rolig världen skulle vara då!!!


ett år närmre döden

Bööh, urk & blä...ja idag är det en speciel dag för mig, men vem fan bryr sig? Jag fyller 20 år, 20 jävligt hektiska år på denna gamla planet...ah det skulle naturligtvis firas igår. höhö

Kvällen började med att en härlig skara med män i konstiga hattar, och partyhumöret på topp kom och bankade på min port, ja då insåg jag att det var kört!

började lite lätt med att korka upp en bubbel som jag fick av mina kära vänner och kollegor Therese och LiniiiiZ som om det inte var nog så blev lite capten+cola, lite pils, lite dittan och dattan med andra ord en hiskelig blandning av alkoholhaltiga drycker och det känns idag kan jag lova...Sen när det hade blivit dax att dra vidare så slog det till någonstans så jag stannade hemma och bekantade mig med mina damtussar en stund...så det blev lite av en fail kväll för mig igår:)

Ja och snart ska jag åka och bli firad, jippikayej motherfucker säger jag bara! Smör-gås-tårtan kommer sitta fint i min mage MUMS PÅ DET:D Sen så klart träffa tjocka släckten som man inte gör varje dag nuförtiden, skall bli spännande och se hur denna dag slutar...

Läste detta på min mosters nyllebok häromdagen och började asgarva oxå föresten!

Nä detta har jag inte tid med, så hejdå!

Dagens visdomsord!

De säger alltid att den rätta personen dyker upp så småningom. Min måste ha blivit överkörd av en
lastbil.



pippi föh fan!

Helt jävla slutt idag känner jag! Kom hem efter en "hård" dag på jobbet och verkligen hoppade ur kläderna, Hmm har nog aldrig klätt av mig så fort tror jag! Nu sitter jag i min pimp coat och frossar chips och försöker få ork till att resa mig och krypa bort till kylskåpet som visserligen är typ nån meter bort och hämta nått flytande, fint, utsökt, mumsigt och gott, men orkar fean inte det heller...måste-uppfinna-en-mekanisk-kopia-av-mig-själv uppdraget får börja nu!!!

Annars då? jo hungrig som vanligt, skitnödig, trött som sagt och känner en snutta frustration över att det kliar på näsan...fhök you näsan!

snart så ska jag visa mina skills 2 pay bills oxå, känns alltid lika kul att se de få siffrorna på kontot sjunka som titanic när det krockade in i den fula istappen som låg och guppade för sig själv i det stora mörka havet.
På tal om hav, fan vad sugen jag är på att resa utomlands!

Det var lite av dagens skitsnack, blir lite mer sen om jag inte snubblar på mattkanten och dör en sån här våldsam död! puss

peta in en pinne i brasan!

Jag gillar INTE söndagar! Bu, bäh, spott och en wet willy i örat på söndagar, ingen härlig känsla att man vet att man verkligen MÅSTE göra någonting imorgon, men men så är det. Bättre blir det inte när man vet att de som går i skolan har sportlov att se fram emot, medans en annan får glida med sina alldagliga sysslor och se fram emot helgen=)

På tal om helg, ser fram emot den kommande en aning! Då går man ett steg närmre döden, från finnig tonåring till vuxen, sofistikerad, mogen man....jävlar, där tog jag i så jag sket på mig, men i alla fall blir nog en starkt  konsument på systembolaget om man skulle översätta grekiskan jag körde nyss;)  Mohaha

På tal om bullar i öronen, går jag drastiskt vidare till hur lördagen såg ut! Tanken var att bara ta det lugnt, se film, bygga en fästning av kuddar, täcken och strumpor mot all denna jävla snö och den bitande kylan, MEN ICKE SA NICKE! fick ett feletonsamtal (vet att jag stavade fel men bryr mig inte) ah iaf av en mystisk man som ville att jag skulle följa med som moraliskt stöd till borensberg (tror inte det finns med på kartan)  och där blev det att tillbringa en natt...har förbannat ont i ryggen efter den natten pga att jag låg som en vacuumförpackad kassler!!! men men man ska inte klaga...eller jo föresten det ska man fan visst göra!!

Nu orkar jag inte skriva mer, får skrivfeber, skrivhosta eller skrivdamp här annars!

Tänker inte ens säga hejdå nu...fan!

Även apor ramlar ner ur träd

Hej bakfyllan! Gårdagen då, hmm jo först var det jobb, kände mig jättehängig, sliten och aningen fisklik typ som en 5 åring som drar ut sin första tand!! Kan vara för man inte fått i sig tillräckligt med näring, sömn på länge och som grädden på moset stressar onödigt mycket(Y)

Så jag drog hem ca 3 timmar tidigare och fick reda på att en polare skulle ha en "chill fest" och drog ett mess till han, och fick svaret DU FÅR INTE KOMMA..? ehh okej värst vad popular man kände sig dårrå...sen somnade jag=)

vaknar upp och är frisk (ni kan kalla mig stålmannen) och ser att min vän hade skrivit typ "screw this, nu kör vi"
Reaktionen då, slänga sig på luren, fixa bärs och greja lite. Efter många om och men så kom vi dit, där blev det en del skitsnack om allt mellan himmel och helvete, ni vet sånt där som man gör när man är ung och kry.

juste det var fest hos grannen oxå som tydligen var nyinflyttad som vi var hopplöst tvungna att gå in till, trots att det var ganska så udda folk där. Ah och sen blev det platå (tyvärr) och senare hem till mitt komplicerade förhållande med kudden(Y)

Fick mig en liten brain rush när man kollade ut imorse oxå, såg ut som man hade kommit till sibirien eller något av dessa ställen som inte solen skiner allt för starkt på! Snö till förbannelse, så idag ska jag låsa in mig annars kommer väl en jävla isbjörn och käkar upp mig!


Nu ska jag återgå till det jag gjorde nyss...alltså INGET, hej

Det är en naken man i din trädgård!

Sitter nu här i min pimp coat och tittar på jackass, så kul har jag...kliar utav helvete på benet känner jag nu oxå, sådär ja hmm vart var jag nu igen? Ja just det, vill ha helg här och nu! sova, festa och allt sånt som är kul:)

Föresten den här sidan blogg.se är ett jävla lagg på hela tiden tycker jag, lite störande när man kanske vill skriva ett helt meningslöst inlägg som detta och uttråka världen ännu mer!

Det var allt för mig tror jag, så för alla få, kanske arbetslösa som har tiden att sitta och läsa denna meningslösa skit tryck ALT+F4 NU!

Haj! akta er för den

public enemy nr 1!!

John Dillinger, Baby Face Nelson, Bonnie and Clyde och många fler har varit allmänhetens fiender nummer 1, men här är den nutida fienden som alla avskyr och är rädda för när mörkret faller....pedobear!

här är för er alla så ni skall känna igen han om han smyger inpå, sikta lågt och sparka hårt är mitt råd(Y)














Han var oxå med i terminator 2


han kan se snäll ut, men inners inne är hand en ond björn


se själva




han är en jävel på camoflage så passa er noga


ställen där barn springer håller han till oftast


fick han på film oxå



Om ni ser han, spring utav helvete!!


Det var allt från mig, skit på dig!

Fyra gröna gubbar av fem

Jag har klarat det, överträffat mina egna förväntningar!! En helvit helg, jävlar var mamma borde vara stolt över mig nu:D Fast än så finns det tid kvar:O hihi

Idag då vad har jag gjort? Hmm sovit, åkt hem till päronen och ätit, slavat en del sen så drog jag till farmor och farfar och hjälpte dom med teknikens under (datorn), hem och slappa järnet. Får snart magsår av all stress jag utsätts för dagligen från alla håll och kanter, men inget som inte lite silvertejp kan lösa;)

En tå i örat, hej

glöm dina bekymmer, imorn kommer nya(Y)

Weii kul, alla hjärtans dag imorn tänker väldigt många och har säkert hittat på nått skit kul bullshit till sin kära...fuck that!! Kul för er grattis, faktum är det att rosen vissnar och chokladen gör er feta...kärlek är typ som att tröstäta för svaga och rädda, visst känns det mysigt, men i slutändan blir man bara svag, beroende och tjock! sanningen måste fram någon gång. Fast det kanske bara är jag som tänker så?

Ah i vilket fall, ha en dag som symboliserar "kärlek", mysgos och gulligull är ganska så överdrivet måste jag säga...alla andra då? De som kanske fått hjärtat krossat, varit tillsammans med ett luder eller någon som varit otrogen mot en, vilket datum ska dessa fira/sörja....? 17 maj blir perfekt då är det Norges nationaldag oxå=)

Hahahahah "var på kroppen sitter allvar och vem har sagt att jag vill bli tagen där?!" Detta inlägg var djupt som en toalettstol men egentligen så har jag inget emot denna dag eller kärlek, så puss på armbågen!

Älskar att vara hatisk bara, fuck you<3


Du är *** du är jätte mkt ***!!



TadamdamdAAH, Busted!!!

chipstutte!

Lika lång som vanligt, men denna vecka har känts som världens längsta punkt slut! Idag ska jag ta en vit dag, kan behövas nån gång på året, alltid annars när man ska ta en vit dag/helg så kommer det upp någonting som man är "tvungen" till...

Ja men i alla fall idag så ska jag göra så lite som möjligt, därför sitter jag här och skriver det som snurrar i min vanligtvis ganska så obefintliga hjärna. Känner mig fan som en gammal 98 dator med skuren hårddisk och trimmad fläkt (tolka det hur ni vill) eller nej som en progress bar som bara kommer upp till 45,93% sen stänger skiten av sig...exakt så är det och DÄRFÖR ska jag sova nu!



"set your clock forward an hour. fuck whit the future!!"

Värdelösa "skämt"

Regler: Skämten skall helt sakna poäng och kan få dom som har ungefär 0,36% IQ att skratta:)

Alla barnen satt i sandlådan utom Elin, för hon hade en rosa halsduk

Två älgar satt och dingla med benen i en tall.
Då landade det en U-Båt 2 tallar bort.
Då sa den ena älgen:
- Han bor nog där!

Mamma: Nu kommer han!
Pappa: Vem då?
Mamma: Vår son.
Pappa: Han med veden?
Mamma: Ja.

Åke målade staketet.
Det var vitt-sen

Det var två bagare och en smet.

Alla barnen lägger pussel utom Pia.
Hur skulle det sett ut?

- Vad är det för skillnad på en häst?
- Alla ben är lika långa, särskilt det högra.

Vet ni vad skillnaden är på ett buske
Dem har varken tänder.

Alla barnen brinner, utom alfons
han ringer efter brandkår'n

här kommer en klurig jävel:
Per och Olle var på en fest.
Vem hade flest kakor???

Det var en gång en blondin som kom in hos en präst. Hon hade ett par hörlurar på huvudet.
Prästen undrade: Varför har blondiner så ljust hår?
Sen blev prästen så arg att han kastade en bibel.

Man: Titta, en masugn!
Kvinna: Nej, det är en trädgren.
Man: Ja, jag såg fel.   (killen har säkert rätt dock)

två stycken duvor satt på ett hustak och snackade, då sa den ena till den andra:
- öh, först till det där kyrktornet är bäst!
den andra duvan svarade:
- 3...2...1...FLYG
och jäklar vad de flög, de tog i allt var de var värda och precis när de kom fram till kyrktornet sa den ena duvan till den andra, duvann...

sen måste jag dra till med en själv bara för den värdelösa humor jag har^^

Långvarigt missbruk av T-sprit kan vara skadligt för tjocka barn


statisk tik

H-jälp mig någon, hjälp mig någon/alla att bli rik, starta en meningslös grupp på facebook gå ut i medierna sprid propaganda att folk besöker min jävla skitblogg så jag kan bli rik på den, det som var hela tanken från början...nu så har jag lättat lite på mitt hjärta, mamma sa alltid att ärlighet varar längst men vetti faan om det stämmer?

Nä men på tal om grodyngel, så sitter man här igen som en annan svensson och hoppas på bättre tider...typ sommar kanske, gah ah sommar, längtar som ett barn på the darks side till sommaren, grilla, bada, supa (ännu mer), campa, flipflopp skavsår mellan tårna och allt som hör sommaren till.

En toalettpappersrulle i ansiktet på dig, sen hej

Silvertejp(Y)

Hej mina troga läsare, ni är få men jag gillar er iallafall PUCKON! Nä men tillbax till kritan här nu eller som i nattbuss 807 "bruka allvar nu killar" ahh denna dag har varit som alla andra dagar tycker jag, helt meningslös och bortkastad...faan livet är som en aladin ask har jag kommit på, samma skit år efter år, blähsh på det, nu får det bli ändring...eller orkar man det?

känner mig lite självkritisk här men det är då inget nytt för i år ska ni veta! Men nått nytt för i år är att jag har gjort så att mina strumpor ser ut som en cameltoe, så kul har jag här.

En hastig supermario hällsning, hej!


Lite gif crap



ett tydligt exempel på tyngdlagen^^



ja ett till kan vi väll säga...smart kille den där Isaac Newton




så jävla göddig pingvin asså



kattjäffel!



påminner lite om kalle:O



fettokisse!!



skillad endå



tjocka barn är alltid roligt



ballt



hur kommer man ens på iden?!



what is love?..ahh den frågan ställer jag mig själv ofta:D

krispiga kanoter!

Slutet av veckan...vad mer kan man säga? Bakis, hungrig, trött och sliten:) men nu ska jag få bukt på livet här och äta feta grejer och titta på smala filmer.

Jo men helgen har varit bra, tackar som frågar.
Fredags så var det hmm flötkväll med Rossi & Cissi blev diverse onyttiga saker, catfight och världshistoriens konstigaste film, sen så igår skulle jag inte göra något hade jag tänkt men ah det blir oftast inte som man planerar, förfest @ my place vidare på äventyr...fick åka första klass på tåget var ju ballt, eller inte...vidare till pitch black och där man blev grottfull och letade kött, ja ungefär så såg helgen ut för mig.

nu idag så ska jag leka lite med min bärbara som jag vann, plocka lite, börjar min bakiskur snart oxå (cola och äckelgodis) nää nu måste jag dra, maten håller på att brännas!!!! FÖÖÖCK


RSS 2.0